V: WANNEER WEET IK OF IK GEBOEKT BENT?
A: Indien je alles goed hebt aangeleverd zullen wij deze doorsturen naar onze klant/opdrachtgever. Deze maakt uiteindelijk de definitieve keuze. Als je geselecteerd wordt krijg je binnen 5 werkdagen een reactie van ons
!

Hoor je niks binnen 5 werkdagen na je aanmelding, ben je niet geboekt TIP; noteer in je agenda! 

V: KRIJG IK EEN BEVESTIGING OF AFWIJZING?
A: Dat zouden we heel graag doen maar helaas is dat niet te doen. We krijgen zoveel aanmeldingen binnen die we moeten verwerken dat we alleen de mensen informeren die geboekt worden, soms gebeurt dat zelfs pas een dag van te voren.

V: WAT ZIJN DE CALL TIJDEN OF LOCATIE?
A: Dat weten we pas zodra we een callsheet ontvangen van onze opdrachtgever, we weten vaak wel of het dag, nacht of middag/avond is maar exacte tijden volgen pas de einde middag van te voren.

V: HOE LANG BEN JE NODIG OP DE SET?
A: Inschattingen maken is heel moeilijk want soms ontstaan de beste en mooiste ideeën live on set; en die hebben altijd invloed op de scenes en dus draaitijden.

V: IK MOET ECHT EERDER WEG KAN DIT?
A: Helaas zullen we echt alleen mensen boeken die de hele dag goed beschikbaar zijn omdat we dus van te voren niets kunnen zeggen over begin- of eindtijden.

V: MOET IK ZELF KLEDING MEENEMEN?
A: Jazeker, meestal verwachten we dat je minsten 3 complete setjes meeneemt en houden we niet van zwart, kleine streepjes, neon en merknamen.

V: WAAROM BEN IK NIET GEBOEKT?
A: Iedereen maakt uiteindelijk evenveel kans om te worden geselecteerd, mits je uiteraard in het profiel past. Vaak maakt de productie of regisseur een keuze en hebben wij hier helaas geen invloed op. Wanneer je de boekingsbevestiging hebt ontvangen sta je bij ons geboekt en rekenen wij dat je aanwezig bent!

V: MAG IK FOTO’S MAKEN OP DE SET?
A: De meeste producties hanteren een geheimhoudingsplicht; we benoemen dit aan het begin van de dag ook altijd. Je mag dus meestal GEEN foto’s maken. Je mag wel een neutrale foto van jezelf plaatsen. Een neutrale foto geeft niets prijs over de acteurs, setting en/of verhaallijn.

V: KAN IK NOG GECANCELD WORDEN ?
A: Heel soms gebeurt dat ja, dan is er iets gewijzigd in de draaiplanning of de scenes en moeten we noodgedwongen mensen afzeggen. Meestal willen we het zelf niet maar moet het klant = Koning

Alvast hartstikke bedankt voor jullie begrip!

Met vriendelijke groet,

Team RIV Casting.nl
W | www.rivcasting.nl
E | [email protected]
T | + 31 (0)6 14 82 93 82