Fijne en goede communicatie. Niet het gevoel dat je ” 1 van de 100den bent ” persoonlijk contact waarbij ze inzet van acteurs / figuranten etc ook enorm waarderen en dit ook benoemen.       RIV casting komt ook goed op voor de belangen van de mensen die ingezet worden en denken met je mee. 

Heel fijn! Op de set ook goede en gezellige begeleiding gehad.
Dus ik zeg: een aanrader!
Kelly Van der Pol

Een top casting bureau. Vandaag nog een leuke shoot gehad voor een commercial met een leuke cast en crew. Voelt goed om met RIV casting samen te werken!

A great casting agency. I had a commercial shoot today with a nice cast and crew. Feels good to work with      RIV casting👍😁

Sezer Özdemir

Vandaag mijn eerste klus gehad via    RIV casting. Was een leuke dag!          Het fijne was dat Twan zelf ook aanwezig was zodat je wist wat er van je verwacht werd en waar etc. Duidelijke communicatie en een relaxte sfeer!       Ik kijk uit naar de volgende klus.
Aanradertje hoor 👌🏻

Coen van den Aardweg

RIV Casting is een mega aanrader; beschikken over groot netwerk, gaan efficiënt te werk en zijn professioneel en betrouwbaar. Hoop snel weer samen te kunnen werken!

Roos Korevaar 'producer'

Twan is een topper. 2 geweldige draaidagen gehad op een Indonesische set! Was tot in de puntjes verzorgd. Communicatie met Twan was top. Snel en doelgericht. Nu al zin in een volgende samenwerking! 🎬🙏

Nico Lette

Riv casting is een casting waar ik zo heel fijn mee werk ze zijn heel lief, aardig en geweldige mensen en castingbureau om mee te werken!! ik heb er hele goeie ervaring mee!!! 💋🤗 2 geweldige opnamen dagen voor de film: Meridu Cahaya De Amstel!! Echt een topper!! 👍🏽

Ebony Oostburg

Een paar weken geleden ben ik gecast door Twan voor de TV-Commercial en Fotoshoots voor Dosign. Door Twan had ik leuke opname dagen en was alles van begin tot eind goed geregeld. Het financiële gedeelte is ook optijd en netjes afgehandeld dus ik zou graag vaker geboekt willen worden als acteur via RIV Casting. Twan, nogmaals bedankt en ik hoop tot snel!

Kevin Geerders

Voor een unieke filmproductie heeft Kim Holland Productions Talentscout en castingbureau RIV Casting ingeschakeld om diverse edel figuranten te scouten. Dit was onze eerste samenwerking met RIV Casting. In het voortraject was Twan goed bereikbaar met een flexibele en zeer creatieve werkhouding. Hij denkt mee met ideeën en oplossingen en hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Ik heb Twan leren kennen als een enthousiaste man die tussen figuranten en opdrachtgever goed weet te schakelen. Ondanks de vroege draaidag (5:30 uur) was Twan samen met zijn figuranten aanwezig. De figuranten waren goed geïnformeerd, voorbereid en tijdig aanwezig. Mede door Twan verliet iedereen na de draaidag de set.

Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Mayka Postma 'producer'

RIV Casting helpt ons altijd aan de realisatie van mijn videoclips. Ze zijn bekwaam en hun inzet is altijd top!     Een leuke fijne partij om mee samen te werken! 

Ook de figuranten zijn zeer top! 

Perry Zuidam 'Zanger'

Twan heeft ons heel last minute ondersteund bij een erg lastige casting voor ‘RTL ‘ programma Undress For Love Het is echt een topper. Super vriendelijk, gemotiveerd en communicatief.

Ik kom zeker terug!

Tamara Markus 'Casting / Producer'

Wat een lief team zijn jullie! M’n zoon had gister auditie gedaan en wat was hij zenuwachtig maar jullie bleven heel rustig en begripvol en gaven hem een mooie kans! Ondanks dat hij na de 2e ronde niet doorging is dit een fijne eerste ervaring geweest zonder vervelende gedachtes omdat jullie eerlijk,lief en duidelijk waren💙 

Hopelijk tot een volgende keer!

Liefs Danielle en Dion

Daantje Visser

Vandaag voor het eerst een opdracht via RIV Casting uitgevoerd. En het was me de opdracht wel! Supergave dag gehad, mogen rijden in een Morgan, supergave wagen. In samenwerking met Studio MAD een mooi product neergezet. Ik weet zeker dat de klant tevreden zal zijn.

Twan, dank je wel voor deze bijzondere opdracht. Een voorrecht om uitgekozen te zijn!

Goede communicatie, superopdracht etc etc. Jouw casting buro gaat groeien!

Nogmaals dank! 

Leo Boon

Samenwerking met RIV Casting is zeer persoonlijk en professioneel. Echt een fijn castingbureau om mee te werken.

Complimenten schat!

X

Inge van Duijn 'Owner 'Tess Casting'

Zakelijke review: altijd fijn om met Twan samen te werken. Denkt lekker mee, werkt snel en heeft een fijne stal met super talent!

Susanne Bont 'Casting / Productie'

Gisteren heb ik als Makeup Artist de makeup en haar voor figuranten van  RIV Casting mogen verzorgen en heb een positieve ervaring gehad en hopen snel te mogen samen werken bij de volgende opdracht ; ) 

het is een snel, meedenkend en energiek castingbureau!

Vivi Christin Eigenaresse 'beauty'

RIV Casting heeft ons fantastisch geholpen bij het zoeken van kids en tweelingen, die niet te beroerd zijn om BN’ers alles te vragen wat er maar in hen opkomt. Het was de allereerste Talpa klus en de samenwerking liep helemaal soepel.

Dankjewel Twan en we gaan graag nog veel leuke projecten bij jullie uitzetten in de nabije toekomst.

Ellen Schutten 'Casting Talpa'

Twan Paauwe van RIV Casting heeft ons fantastisch geholpen bij het vinden van de juiste figuranten tussen 8 – 80 jaar voor de opnames van de videoclip van Joyce Rising #proudtobeme die wij inzetten in de campagne en ons gratis lespakket voor scholen en andere organisaties vanuit Stichting Omgaan met Pesten Wat wij erg bijzonder vinden is dat hij dit helemaal voor niets heeft gedaan en zich als professional vrijwillig heeft ingezet voor het goede doel. Tijdens de opname dagen was Twan vol enthousiasme aanwezig en ontving de figuranten vol vrolijkheid en met zijn eigen gevoel voor humeur. Dat maakte de sfeer op de set luchtiger. Dat was fijn, want mede door de inzet van figuranten met ook eigen ervaringen met pesten, was deze voor sommige natuurlijk best beladen en emotioneel.

 

Twan je bent een topper, nogmaals dank voor je betrokkenheid en bijdrage.

Mirelle Valentijn

We werkten samen met RIV Casting voor een onderzoek onder jongeren.  RIV leverde snel en accuraat jongeren aan, die heel goed meededen met het onderzoek.

Fijne kennismaking en het blijft vast niet bij deze eerste samenwerking!

Alan Bredenhorst 'Owner 125Procent'

Twan van RIV Casting is een enthousiaste jonge hond die alles voor elkaar krijgt. Een betrouwbare doorzetter die zich met heel zijn hart heeft ingezet voor ons speciale filmproject om pesten bespreekbaar te maken op scholen.

Voor mij als filmmaker staat hij nu boven aan mijn lijstje als ik figuratie en acteurs nodig heb.

Sanne Vermaas 'Filmmaker bij Evariste Filmproducties'

RIV Casting is een fijn bureau om mee samen te werken. Ze zijn in staat om snel te schakelen bij het regelen van figuranten en acteurs!

Ik kan niet wachten om weer met        RIV Casting samen te werken!

Kelly Stamborg 'STUDIO MAD'

| Zakelijke Review |

Fijne samenwerking! Last minute met grote spoed figuranten voor ons gezocht en meegedacht.

Bedankt namens Starsound Productions!

Marlijn Cats ' Stagiaire Starsound Productions'