RIV Casting voor uw producties!

RIV Casting staat voor Rotsvast / Innovatief / Vakkundig het commerciële ‘out of the box’ Casting & Model Agency. 🎥 💥

Onze opdrachtgevers zijn reclamebureaus, marketingbureaus, mediabedrijven, videoproductie service, fotografen, filmproducenten etc.

We krijgen opdrachten binnen voor o.a. foto- en reclame / tv commercials, magazines, brochures en andere communicatiemiddelen.

Werken met RIV geeft vertrouwen, kwaliteit en plezier in uw project en RIV is snel, goed en betaalbaar!

WAT MAAKT RIV UNIEK? 

1.  Wij kunnen volledige media producties voor onze opdrachtgevers verzorgen: www.rivcasting.nl/productie 

2.  Spoedopdracht (avond / weekenden) veel bureaus zijn dan niet meer bereikbaar. In overleg zijn wij bereikbaar voor u!

3.  Overzichtelijke en heldere tarieven voor ‘online’ producties (zonder buy out)

4.  Snelle service, wij reageren binnen 2 uur op jou mail, app of telefoontje! 

5.  Wij zijn gewoon het leukste Zuid-Hollandse casting & model agency om mee samen te werken! 

 

Werkwijze

Alle beelden die met onze talenten van RIV tot stand komen, zijn volledig rechtenvrij. De opdrachtgever kan het resultaat op verschillende ‘online’ kanalen (met uitzondering tv-commercials en outdoor, hiervoor geldt een buy-out fee) gebruiken in NL.

Figurant is op de set aanwezig om de scene en de set levendig te maken op de achtergrond (komt dus niet duidelijk in beeld).                  Edelfigurant komt duidelijk / close-up in beeld heeft vaak 1 of meerdere zinnen tekst of moet een speciale handeling verrichten.              Acteur is iemand die een personage uitbeeldt in een verhaal of script heeft veel spelervaring en kan goed aanwijzingen opvolgen.

Buy out alleen bij herkenbaar in beeld het gebeurt ook wel is dat er een talent geboekt wordt, een commercial opneemt (en werk fee en buy-out heeft afgesproken) maar dat zijn / haar stukje de commercial niet haalt of niet herkenbaar in beeld: Dan vervalt de buy-out !

Tarieven

Wij werken met overzichtelijke pakketten zo dat onze opdrachtgever deze zelf naar eigen wens kan invullen en uitbreiden.                      De genoemde tarieven hieronder vermeld zijn voor een fotoshoot of online videoproductie (zonder tekst) voor figuratie. 

N
Duur productie: 
1 ± 3 uur
€150,- 
N
Duur productie:
3 ± 6 uur
€300,-
N
Duur productie:
6 ± 9 uur
€450,-

Interesse in de tarieven met professionele (talenten) met ervaringen en de buy-out / afkoop outdoor tarieven. Contact ons!