RIV Casting voor uw producties!

RIV staat voor Rotsvast/Innovatief/Vakkundig en is het commerciële ‘out of the box’ castingbureau van Zuid-Holland.                        Onze opdrachtgevers zijn reclamebureau’s, fotografen, filmproducenten, TV-zenders etc. We krijgen opdrachten binnen voor o.a. foto- en reclamecampagnes, commercials, TV, magazines, brochures en andere communicatiemiddelen.

Werken met RIV Casting geeft vertrouwen, kwaliteit en plezier in uw project! 

Werkwijze

Na aanvraag ontvang je van ons een geheel vrijblijvend voorstel met geschikte talenten die aan het geschetste profiel voldoen.                De opdrachtgever maakt daaruit de keuze wie hij wilt boeken waarna je van ons de bevestiging zal ontvangen.

Na de opdracht horen we graag een terugkoppeling van zowel het talent als de opdrachtgever hoe je de samenwerking hebt ervaren! Voor ons is het belangrijk dat alles naar wens en tevredenheid verloopt. En ontvangen wij graag de beelden/foto’s voor onze portfolio.

Alle beelden die met onze talenten van RIV tot stand komen, zijn volledig rechtenvrij. De opdrachtgever kan het resultaat op verschillende ‘online’ kanalen (met uitzondering tv-commercials en outdoor, hiervoor geldt een toeslag/buy-out fee) gebruiken in NL.

Tarieven

N
Duur productie:
1 tot 4 uur
€150,-
N
Duur productie:
4 tot 8 uur
€300,-
N
Duur productie:
8 tot 12 uur
€450,-

RIV CASTING VERZORGD OOK! 

N

Set-begeleiding

N

Kinderbegeleiding

N

Casting director

N

Locatie scouting