RIV Casting voor uw producties!

RIV staat voor Rotsvast / Innovatief / Vakkundig en is het commerciële ‘out of the box’ Casting & modelagency van Zuid-Holland.  Onze opdrachtgevers zijn reclamebureaus, marketingbureaus, mediabedrijven, videoproductie service, fotografen, filmproducenten etc. We krijgen opdrachten binnen voor o.a. foto- en reclamecampagnes, commercials, TV, magazines, brochures en andere communicatiemiddelen.

Werken met RIV geeft vertrouwen, kwaliteit en plezier in uw project en RIV is snel, goed en betaalbaar!

Werkwijze

Na aanvraag ontvang je van ons een PDF-voorstel met geschikte talenten die aan het geschetste (casting) profiel voldoen.                        De opdrachtgever maakt daaruit de keuze wie hij wilt boeken waarna je van ons de bevestiging zal ontvangen.

Voor ons is het belangrijk dat alles naar wens en tevredenheid verloopt. En ontvangen wij graag de beelden/foto’s voor onze portfolio.

Alle beelden die met onze talenten van RIV tot stand komen, zijn volledig rechtenvrij. De opdrachtgever kan het resultaat op verschillende ‘online’ kanalen (met uitzondering tv-commercials en outdoor, hiervoor geldt een toeslag/buy-out fee) gebruiken in NL.

Tarieven

Wij werken met overzichtelijke pakketten zo dat onze opdrachtgever deze zelf naar eigen wens kan invullen en uitbreiden.                      De genoemde tarieven hieronder vermeld zijn voor een fotoshoot of videoproductie (zonder tekst) 

N
Duur productie: 
1 ± 3 uur
€150,- 
N
Duur productie:
3 ± 6 uur
€300,-
N
Duur productie:
6 ± 9 uur
€450,-