1. INGESCHREVEN / AANGEMELD ?

Je hoort van ons of de opdracht definitief mag worden. Is dit het geval dan ontvang je een briefing waarin alle informatie staat.

 1. WAT VOOR OPDRACHTEN KRIJGEN JULLIE BINNEN

Onze opdrachtgevers zijn reclamebureaus, fotografen, filmproducenten, TV-zenders etc. We krijgen opdrachten binnen voor o.a. foto- en reclamecampagnes, commercials, TV, magazines, brochures en andere communicatiemiddelen etc.

 1. CASTING FILMPJE / VIDEO CASTING CALL

Ben je gevraagd om voor een opdracht een casting / voorstel filmpje te maken? Neem dit dan zo serieus mogelijk, want vaak is dit filmpje ter vervanging van een casting dag. Hiermee heb je die ene kans voor die eerste indruk dus laat je van je beste kant zien.

Bijgaand aantal tips hoe je je casting filmpje op een beste manier kunt aanleveren.

 1. Zorg voor een lichte en mooie omgeving, dit maakt je filmpje fris én het maakt het rustig en professioneel.
 2. Zorg ervoor dat je voldoende in beeld bent, zodat de klant ook jouw mimiek en gezicht goed ziet.
 3. Noem alleen je eigen voornaam, géén vermelding van je achternaam, of andere persoonsgegevens.
 4. Benoem en toon evt. of en waar je tatoeages en/of piercings hebt wanneer dit belangrijk kan zijn voor de productie.
 5. Houd rekening met het wel/niet spreken met een accent.

IS IT A WRAP?

Geef je bestand als naam: jouw voornaam + de eerste letter van je achternaam, stuur daarna per email of via wetransfer.com.

 1. WAAROM BEN IK NIET GEKOZEN ?

Vaak maakt de producer een keuze en hebben wij hier geen invloed op. Wanneer je de bevestiging hebt ontvangen sta je geboekt!

 1. GEHEIMHOUDING

Er geldt bij alle opdrachten geheimhouding. Plaats nooit iets over opdrachten of opdrachtgevers op bv social media.

 1. BEELDMATERIAAL

Na ontvangst plaatsen wij het materiaal op onze website waar je zelf het materiaal uit kunt ‘slepen’, voor eigen portfolio. Gelieve op social te vermelden: ‘Casting’ @ RIV Casting

 1. FACTUUR

Factuur met BTW en KVK nummer binnen 24 uur mailen naar admin@rivcasting.nl. Houd er rekening mee dat de overeengekomen fee excl. BTW is, ook over de reiskosten dient er BTW berekend te worden.

 1. BUYOUT

Een buy out is alleen van toepassing indien je duidelijk herkenbaar in beeld bent in het uiteindelijke materiaal en je wellicht hierdoor wordt belemmert om voor soortgelijke producten / diensten commerciële opdrachten uit te voeren.

 1. BETALINGSTERMIJN

Betaling van de opdracht vindt pas plaats nadat de klant heeft betaald. Reken op een betalingstermijn van 1 tot 3 maanden.

10. AGENT

Indien je wordt vertegenwoordigd door een agent, willen wij dit voor de je aanmelding weten. Eventuele kosten voor een agentschap zijn altijd voor eigen rekening.

VOORWAARDEN

Bij elke boeking gelden onze boekingsvoorwaarden.